HTML

Indavideó

élet a házasság után

Van-e élet a házasság után? Arra jutottam, hogy van. Nem is akármilyen! /Is there any life after marriage? I think, yes, there is. I can only suggest it to every woman.

Friss topikok

Számláló


View My Stats

Életem, kapcsolataim, gondolataim/My life, relationships, thoughts

2010.12.28. 15:20 mulanmocso

Önismereti csoport Szil Péterrel

Címkék: csoport péter önismereti szil

önismereti csoport

mindazoknak,
- akiknek érzései ellentmondanak a gondolataiknak,
- akiknek hézagosak az emlékeik életük meghatározó szakaszairól,
- akik nehezen fejezik ki az érzéseiket,
- akik nem érzik úgy, önmagukat alakítják saját életükben,
- akik nem tudják, hogyan értelmezzék testük jelzéseit,
- akik úgy érzik, be vannak szorítva a női/férfi szerepbe,
- akik változásokat akarnak elérni az életben, de nem érzik magukat képesnek rá,
- akik képződni szeretnének feminista szemléletű és testi irányultságú pszichológiai jellegű segítő munka területén.

Reakciók, viselkedési beidegződések, amelyek a múltban segítettek abban, hogy átvészeljünk testi/lelki épségünket fenyegető élethelyzeteket, akadályaivá válhatnak annak, hogy felnőttként is folyamatosan növekedjünk. A csoport támogató és biztonságos műhely új érzelmi és viselkedési mechanizmusok kialakítására, addig akár tiltott vagy lehetetlennek tűnő működési módok begyakorlására.

A csoportmunka kiindulópontja mindaz, ami az egyes tagokban, illetve a csoportban történik egy adott pillanatban. A testünk, és az azon keresztül kifejeződő érzések juttatnak el bennünket saját történetünkhöz és a világgal való kapcsolatunkhoz.

Az önismereti munka hatékonyságának előfeltétele a folyamatosság, legkedvezőbb kerete az egyéni fejlődést sokszorosan felerősítő csoport. Ezért kötelezi el magát minden résztvevő, hogy hiánytalanul részt vesz a csoport minden összejövetelén, amelyekre három éven keresztül évente négy hosszú hétvége (4 nap, 4 éjszaka) keretében kerül sor.

A csoport kiképző funkciója a saját terápiás élményen alapul. A csoport vezetője nemcsak levezeti az üléseket, hanem háttérinformációkat is szolgáltat az általa választott terápiás lépések mikéntjéről és miértjéről. Nemcsak azok jelentkezését várjuk, akik egy segítő munkára feljogosító végzettséget akarnak íly módon kiegészíteni, hanem azokét is, akik a jövőbeli segítő munkához szükséges képzettséget saját élményből kiindulva akarják megszerezni és a szükséges elméleti tudással kiegészíteni.

A csoport vezetője Szil Péter (Budapest, 1951), harminc éve folytat külföldön pszichoterapeutai és szakképzői tevékenységet. Sokoldalú képzettsége a humanista pszichológia és a test energetikai folyamataival dolgozó terápiák – Bioenergetics, Gestalt, NLP, pszichodráma, Tranzakcionális analízis, zeneterápia stb. – terén ötvöződik a társadalmi nemi szerepek pszichológiai és társadalmi hatásait előtérbe helyező feminista szemléletével.

Időpont és helyszín:
2011 tavaszától, később kijelölendő helyszínen

Ár:
35 000 Ft/alkalom + szállás

Érdeklődés és jelentkezés felvételi beszélgetésre:
onismereti-csoport@szil.info
(1) 788 68 01 (Cserháti Éva)

______________________________

Lásd még:

www.szil.info
www.onismeretitorna.blog.hu

______________________________

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mulanmocso.blog.hu/api/trackback/id/tr902544198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása